Ekte danske wienerbrød siden 1954. Når man er dansk konditor, baker eller begge deler så er danske wienerbrød en av de kunnskapene som må sitte. Ekte danske wienerbrød er helt grunnleggende i utdannelsen, og det er helt bestemte metoder og ferdige sluttresultater som er ufravikelige. Vi lager autentiske danske wienerbrød nøyaktig slik man får dem i Danmark.
Autentiske tyske rundstykker som lutbehandles før steking. Erik har i en periode bodd i Tyskland og lært nøyaktig hvordan disse skal fremstilles og bruker en orginal tysk oppskrift. For de som ikke kjenner disse produktene så kan vi fortelle at smaken er litt som på saltstenger utenpå og med en deilig myk og saftig indre.
Autentiske spanske rundstykker er fine rundstykker med noe rugmel i deigen, de er bakt på steinovn og en saftig krumme.
Autentiske fine danske rundstykker med glasstynn sprø skorpe og hvide valmuefrø. Det er slike rundstykker danskene spretter ut av senga for å komme til den lokale bakeren når de skal kjøpe frokost, eller morgenmad som de sier.
Laminert med 12 lag smør, lages disse deilige Croissantene ferske hver lørdag. Hva med å bringe litt franske tradisjoner til frokostbordet?
Den danske Croissant, Samme deig men med litt borgmestermasse og hvite valmuefrø så er vi på den danske søndags morgenmaden med en gang.
Gifler, ett mykt kort horn med noe smør og sukker i deigen. Litt ekstra kos om morgenen.
En Croissantdeig med borgmestermasse, sesamfrø og blå valmuefrø, danske spesialiet og en skikkelig frokost/lunsj snack.
Produkter bakt med typiske franske surdeiger, lang modningstid og bakt på steinovn.
Dansk Landbrød var det første brødet som bakermester Leo innførte i sortimentet etter overtakelsen av bakriet fra Roy Tellefsen. Brødet er rundt i formen, bakt frittstående, trillet i hele korn og snittet i stjernekryss på toppen.
Inneholder:
Hvete helkorn, Sammalt rug grov, Sammalt hvete mellomgrov, Fint rugmel og Hvetemel
Tradisjonelt bakverk fra Danmark. En mellomting mellom loff og bolledeig. Litt søt deig med innrullet kanel og med glasur på toppen. Deilig med litt smør på skiva.
Inneholder:
Hvetemel, kanel, egg, melk, margarin, sukker og glasur.
Sødmelksfranskbrød som man også kaldte det er en forfinet utgave av vanlig franskbrød da det her er både sødmelk og bittelitt sukker i deigen. Fornemmere valmuefrøblanding også.
Inneholder:
Hvetemel
En dansk klassiker som herjet de danske bageriene på 80-tallet. Et frittstående grovbrød med rug surdeig.trillet i seamfrø.
Inneholder:
Skåret rugkorn, Linfrø, Sesamfrø, Fint rugmel og Hvetemel.
Real American Cinnamon Rolls with Vanilla Cream Cheese Frosting. Erik har vært i USA og lært nøyaktig hvordan disse utrolige bollene skal lages, så nå trenger ingen å reise over dammen lengre hvis man sjesser på Cinnamons. Våre lages med ekte Cinnamon og ikke Kassia kanel.
Hvetestang på italiensk med italiensk hvetesurdeig. Saftige og deilige hvetestenger som er alldeles nydelige med litt smør eller syltetøy på.
Copyright © Med enerett