TIPS TIL ISANRETNINGER

Summer dream

Masse friske jordbær og Skaarups vanilje fløteiskrem.

Spaghetti is

Ha pisket kremfløte på en kald tallerk. Press deretter over to kuler Skaarups vanilje fløteiskrem med en iskald "Spätzlepresse" før du pynter med litt deilig jordbærcoulis og revet hvit sjokolade.

Snickers is

To kuler Skaarups double karamell fløteiskrem, litt saltet peanøtter og melkesjokladesaus med Skaarups melkesjokolade og til sist litt pisket kremfløte. 

Tivoli is

I en stor isvaffel fyller man sine tre favoritt iskuler fra Skaarups og fyller på med pisket kremfløte, jordbærsyltetøy og topper det hele med en Skaarups flødeboller.

Hot Love

To kuler Skaarups vanilje fløteiskrem, en kule Skaarups bringebærsorbét, en håndfull varme bringebær og pisket kremfløte. Pyntes med til slutt med et sjokoladehjerte.

Bananasplitt

En kule Skaarups ekte pistasj fløteiskrem, en kule Skaarups vanilje fløteiskrem og en kule Skaarups sjokolade fløteiskrem legges på en splittet banan, sprøytes med pisket kremfløte, jordbærsyltetøy, sjokoladesaus og drysses med peanøtter. Pynt til slutt med litt revet mørk sjokolade fra Skaarups og et par kandiserte kirsebær.

Tropicana

Tre kuler Skaarups sorbét, mango, passjonsfrukt og kokosnøtt, pisket krem og pyntes med oppskjært tropisk frukt.

Pære Belle Helene

Hermetiske pærer, Skaarups krokan fløteiskrem, kaffesjokoladesaus, pisket kremfløte og ristede nøtter.