RUNDSTYKKER

Danske rundstykker

Autentiske fine danske rundstykker med glasstynn sprø skorpe og hvide valmuefrø. Det er slike rundstykker danskene spretter ut av senga for å komme til den lokale bakeren når de skal kjøpe frokost, eller morgenmad som de sier.

Spanske rundstykker

Autentiske spanske rundstykker er fine rundstykker med noe rugmel i deigen, de er bakt på steinovn og har en saftig krumme.

Horn

Knasende spø utenpå, fluffy og myk inni. Et horn alltid litt ekstra om du vil.


Laugenbrötchen

Autentiske tyske rundstykker som lutbehandles før steking. Erik har i en periode bodd i Tyskland og lært nøyaktig hvordan disse skal fremstilles og bruker en original tysk oppskrift. For de som ikke kjenner disse produktene så kan vi fortelle at smaken er litt som på saltstenger utenpå og med en deilig myk og saftig indre.

Gulrotrundstykker 

Norske grove myke rundstykker med biter av gulrot, havregryn, linfrø og helkorn hvete. Noen skikkelig gode rundstykker med litt typisk hjemmelaget preg.

Håndværkere

Dansk klassiker innen frokkostbrød, litt grovt sammalt hvete i deigen og kun delt opp og ikke virket opp slik rundstykker blir. Dyppet i blå valmuefrø.

Croissanter

Laminert med 12 lag smør, lages disse deilige Croissantene ferske hver lørdag. Hva med å bringe litt franske tradisjoner til frokostbordet?

The Birkes

Den danske Croissant, Samme deig men med litt borgmestermasse og hvite valmuefrø så er vi på den danske søndags morgenmaden med en gang. 

Gifler

Gifler, ett mykt kort horn med noe smør og sukker i deigen. Litt ekstra kos om morgenen.

Frøsnappere

En Croissantdeig med borgmestermasse, sesamfrø og blå valmuefrø, danske spesialiet og en skikkelig frokost/lunsj snack.