HAPPENINGS

Kubein

5pk 175,00 kr

Kubein, et Kragerø-fenomen! Denne spesialiteten har mange generasjoner Kragerø-borgere vokst opp med. Vi vet ikke eksakt når den oppstod, men antakelig en gang på 1920-, 1930-tallet. Kubein lages av dagsferske kakerester som ikke er blitt solgt, blandet med rom og sjokolade, og overtrukket med marsipan. En uovertruffen delikatesse for mange. Vi lager dem av og til når vi har anledning og dette blir både formidlet og solgt via Facebook. Det er faktisk sjeldent at Kubeina kommer til utsalget vårt, da de pleier å bli utsolgt før de kommer så langt.

Kokosboller

Kr. 30,00 pr. stk.

Flødeboller som de også heter på dansk. Det er ganske visst ikke noe fløte i dem men de smaker fortreffelig. Av og til lager vi en porsjon, så det er bare å følge oss på Facebook.

Konfektkaker

Kr. 45,00 pr. stk.

Ekstra lekre små kaker med deilige kremer og masser i. Noen av bestselgerne er banankake, cognacdrøm, nougathorn og kermitkake.

Dubletter

4pk 119,00 kr.

Dubletter, Jojoer, Dobbeltdekkere kjært barn har mange navn. Dette er myke marsipanmakroner med vanilje smørkrem imellom, dyppet halvt i mærk sjokolade. Selges i pakninger av 4 stk. Egner seg godt til å fryses. Kan faktisk både tines og fryses mange ganger uten at det gjør noe. Glutenfrie er de også.