HVETEBAKST

Sukkerkringler

Gammeldagse sukkerkringler dyppet i smør og sukker. Vekker mange barndomsminner disse her.

Skoleboller

Skoleboller innkapslet i tynn glasur for å oppleves saftigere og bedre.

Cinnamons

Real American Cinnamon Rolls with Vanilla Cream Cheese Frosting. Erik har vært i USA og lært nøyaktig hvordan disse utrolige bollene skal lages, så nå trenger ingen å reise over dammen lengre hvis man sjesser på Cinnamons. Våre lages med ekte Cinnamon og ikke Kassia kanel.

Bolle m/u rosin

Boller går aldri av moten, perfekt til en liten barnehånd på en lørdagsbytur. Vi lager dem både med rosiner og uten.

Julekake

Ekte julekake med sukat-terninger av Cedrat. Vi handler inn hele Cedrater som vi selv skjærer i myke og saftige terninger, slik at julekaken får sitt særpreg slik tradisjonen tilsier.

Italiensk hvetestang

Hvetestang på italiensk med italiensk hvetesurdeig. Saftige og deilige hvetestenger som er alldeles nydelige med litt smør eller syltetøy på.