Saftig lekker loff og fantastisk til skalldyr.
Inneholder:
Hvetemel
Et ektra godt loffbrød passer godt til det meste.
Inneholder:
Hvetemel
Godt gammeldags finbrød var også et av de syv slagene Tellefsen hadde i sortimentet da vi overtok i 1986. Finbrød er laget med en god andel fint rugmel og hvetemel.'
Inneholder:
Rugmel og Hvetemel
Sødmelksfranskbrød som man også kaldte det er en forfinet utgave av vanlig franskbrød da det her er både sødmelk og bittelitt sukker i deigen. Fornemmere valmuefrøblanding også.
Inneholder:
Hvetemel
En frittstående loff som har eksistert i mer enn hundre år. Ved siden av kneippen var det nok det mest solgte brødet/loffen da vi overtok etter Tellefsen i 1986. Ut av samme deigen var det vanlig å lage små Fransk brød, Frøbrød, Formloff, Spiralloff, Pariserloff.
Inneholder:
Hvetemel
Samme deig som ved gammeldagse franskbrød, men laget som store horn
Inneholder:
Hvetemel
Tradisjonelt bakverk fra Danmark. En mellomting mellom loff og bolledeig. Litt søt deig med innrullet kanel og med glasur på toppen. Deilig med litt smør på skiva.
Inneholder:
Hvetemel, kanel, egg, melk, margarin, sukker og glasur.
Samme som Hyrdeloff men fint flettet.
Inneholder:
Hvetemel, Blå Valmuefrø
Som Hyrdeloff men rullet i Sesamfrø istedet.
Inneholder:
Hvetemel, Sesafrø
Berliner Landbrødet er et brød på fint mel, som er saftig og holdbart.
Inneholder:
Hvetemel, Rugmel, Ristet Byggmel
Samme deig som til kanelbrød, men her er det innrullet rosiner og dekorert med sukker før steken.
Inneholder:
Hvetemel, rosiner, egg, melk, margarin og sukker
Et tyskinspirert finbrød med noe rugsurdeig, rugmel og ristet byggmel i. Saftig, godt og sunnere enn loff.
Inneholder:
Rugmel, Hvetemel, Rugsur, malt
Copyright © Med enerett